Hotel complex on the coast of the Sea of ​​Azov

60 m2

2+3

1

Cottage

Для тих, хто хоче наповнитися енергією моря, насолодитися спокоєм і відпочинком разом зі своєю сім’єю або компанією, котедж біля моря у Кириловці – це ідеальне рішення. Відпочинок в двокімнатних будиночках, що окремо стоять біля моря, дозволить вам забути про міську метушню, подарує близькість до природи, і в той же час наповнить задоволенням від кожної хвилини, проведеної в котеджі підвищеного комфорту.

У кожному будиночку розташовано дві кімнати: гостей чекає затишна спальня з великим ліжком king size і простора вітальня із зручним розкладним диваном для додаткового розміщення. Все, що може вам знадобитися, поки ви тут гостюєте, до ваших послуг: містка шафа-купе

холодильник і міні-бар

комплект банних рушників

комплект пляжних рушників

сейф

мікрохвильова піч

кондиціонер

TV- плазма

фен

В котеджах великі мебльовані тераси, вид на море і найкоротший шлях до пляжу. Котеджі ідеально підійде для сімейного морського відпочинку з дітьми.

ЧОМУ ВАРТО ЗНЯТИ КОТЕДЖ НА БЕРЕЗІ МОРЯ У КИРИЛОВЦІ - В ГОТЕЛЬНОМУ КОМПЛЕКСІ "ЕГОЇСТ"

Є багато вагомих і приємних причин для бронюванні котеджів біля моря в готельному комплексі “Егоїст” :

  • Відпочинок на великих власних терасах у кожного будиночка, де можна проводити затишні вечори з друзями, грати з дітьми, насолоджуватися улюбленими книгами.
  • Ні з чим не порівнянний вид на море, яке щодня дивуватиме вас неповторними заходами і сходом.
  • Ніщо не відволікатиме вас від морського настрою, адже будиночки стоять зовсім поряд з пляжем. Декілька кроків – і ви занурюєтеся в ароматне, сонячне літо з легким морським бризом.
  • Якщо ви відпочиваєте з дітьми, вони не втомлюватимуться від довгих зборів і переходів від номера до моря і назад. До того ж все, що може вам знадобитися впродовж дня, – знаходиться зовсім поряд з пляжем, у вашому будиночку.
  • Ціни на котедж в Кирилловке бувають різними, але тут вони вас точно приємно здивують: адже по-справжньому якісний відпочинок набагато ближчий, ніж здається.

Оренда котеджу в Кирилловке ідеально підійде для сімейного морського відпочинку з дітьми, які обов’язково знайдуть собі захоплююче зайняття на території готельного комплексу. А вам це дасть вам можливість розслабитися і відпочивати – саме так, як ви дійсно заслужили. Самий час відчути себе трохи егоїстом, і котеджі біля моря ідеально для цього підійдуть.

Інші номери

Оставьте Ваш отзыв

Будем очень благодарны, если вы уделите несколько минут и отправите нам свой отзыв. Мы рады любым комментариям, которые помогут людям больше узнать о наших услугах.